Monday, November 21, 2011

Pureen Stock Clearance Promotion

Posted by gEE at 11:50 AM 0 comments


Tuesday, November 15, 2011

2nd Maternity & Children Expo!

Posted by gEE at 2:52 PM 0 comments
2nd Maternity & Children Expo!
18 - 20 November 2011
10am - 9pm
Exhibition Hall Mid Valley



update

pergi expo nih ari ahad 19 nov 2011... pegi ngan hubby, aqeef, aqeel n mak mertua... heheheh... bawa dia jalan2.. sampai mid valley dalam kol 10.15am..
parking dah mula penuh... ari2 biasa pon mmg susah cari parking..
tp alhamdullillah senang dapat parking hari tuh..
kami terus ke dewan expo...
oooo... ramai yer org.. teruja sbb nih pertama kali pegi sana..
mula2 daftar kat kaunter luar dulu.. walaupon ramai org beratur tp cepat..
dapat la free gift bag...

pastu masuk la dalam... dah mula rambang mata..
macam2 ada.. hubby tolak aqeef n aqeel dalam stroller...
susah tol sbb ramai orng.. hehehe sian hubby.. dah la double stroller..
mana tak susah nyer.. tp x lama hubby nak kluar... dia suh kami jer tengok2 dalam tuh...

pusing2 saya ngan MIL singgah Mothercare.. sbb tengok ada sale sampai 50%.. orng ramai jangan cakap la.. sampai nak jalan pon x boleh.. tp nak masuk gak sbb nak
beli botol susu n puting Tomme tippee... murah dapat 45% less..
masa kat kaunter nak bayar tengok ada diorang tampal promosi baby cotbed sale sampai 70%...ada tiga jenis..murah giler..harga RM1499 jadi RM449.7. dalam hati macam nak sambar jer satu.. masa tunggu turn tuh nampak diorang dah turunkan promosi tuh 2 jenis.. tinggal 1 jenis jer lagi... alamak.. sempat ke tidak nih...sampai2 jer turn bayar.. tanya diorang kata dah abih stock dah n restock balik... huhuhuh melepas...
xdak rezeki... lepas bayar tuh kami pon keluar.. sbb orng dah mula ramai.. sampai jalan pon berlaga2...



pastu masuk dalam...
 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez