Thursday, July 23, 2009

LadyBird, Crocodile, Duck, car

Posted by gEE at 1:51 PM 0 comments
Apa saya nak buat ngan benda ini?
ada Duck, Crocodile, Ladybird and Car...
Errmmmm....
.
.
.
.

tunggu...
apakah hasil nyer:)
Khas untuk Aqeel...

Wednesday, July 15, 2009

Aktiviti Aqeel

Posted by gEE at 3:23 PM 0 comments
Ini aktiviti Aqeel bila dia Bosan..
suka masuk bawah Stroller...
pastu nangis sbb x leh kluar...
membebel ntah ape2..
n last skali merajuk.. sbb x layan dia...hehehehe



Wednesday, July 8, 2009

@ Promosi Kerja Kahwin

Posted by gEE at 6:24 AM 0 comments
Petang tadi ajak Ain n Kak Ely pegi "PROMOSI KERJA KAHWIN" di Kompleks Kraf kuala Lumpur, Jalan Conlay... sapa2 yg lom kawen n tengah dok survey pasal kerja kawen ni elok la datang sini.. macam2 ade... pelamin, hantaran, katering, andaman, photo dll....
Masa pusing2 kat situ... saya kagum tengok org ni dok buat sulaman Benang kat kain.. cantik sangat.. sulaman nyer halus....tambah2 lagi dia guna mesin jahit lama...

Ni singgah kat booth Pn Ann... mmg niat datang sini nak jumpe Pn Ann.. tp hajat tak kesampaian sbb Pn Ann xde kat Booth ari ni....huhuhuh sedihnyer....tp xpe lah... dapat juga saya tengok hasil sulaman Reben yg dihasilkan oleh Pn Ann depan mata... cantik sangat... sy mula2 minat ngan sulam reben ni pon sbb terjumpe Blog Pn Ann... kagum ngan kecantikan dan seni sulaman reben Pn ann... bila la Pn Ann nak buka kelas Online dia semula..hajat di hati nak join kelas tu....

Monday, July 6, 2009

Ribbon Embroidery with Frame

Posted by gEE at 2:47 AM 0 comments

Ni antara sulaman reben yg telah lama terbengkalai.. akhir nyer siap gak..huhuhu..tp x siap sepenuhnyer lg...
sbb xde gam pistol nak tampal kat kertas keras... tertinggal kat kampung...
tu yg nmpak cm kedut2 jer background bunga tu... sbb teringin sangat nak tengok hasil nyer... saya letak gitu2 jer....

sape2 yang berminat nak tempah.. boleh la email saya...
Thank you
 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez