Monday, June 29, 2009

@ Colmar Tropicale Bukit Tinggi

Posted by gEE at 3:40 PM 0 comments
Plan kami yg ke-2... jalan2 di Colmar Tropicale Bukit Tinggi.. 1st time smpai sini... gamble jer...nak jln punyer pasal...Tiket RM10 seorang untuk masuk Colmar Tropicale n Botanical Garden..Rabbit park kena beli tiket lain...
Tempat nyer sangat la cantik n menarik..yang ku paling suka skali ialah design bangunan2 kat situ.. ala ala franch gitu...




Dkat Botanical Garden lak x sempat nak jalan2.. sbb ujan.. so.. lepak ngan Aqeel kat Kedai souvenir sambil mkn icecream...yum..yum..yum... Ayah n ayah Edeen jer yg pusing2 kat tempat tu n amik gambr.. Rabbit Part x pegi sbb ujan makin lebat....

@ The Mines

Posted by gEE at 4:25 AM 1 comments
Minggu ni Ayah datang KL...Bestnyerrrr banyak Plan yg nak di buat...yg pertama skali..plan nak bawak Aqeel Jalan2...alang2 nak amik kak ya n Ayah nak cari reket Tennis untuk student dier kat Bangi .. so g The Mines je lah... Lg pon dah lama x g sini.. Last pegi time blaja dulu.. dah banyak yg berubah...kedai pon dah banyak n teratur...ermmm rindunyer masa zaman blajar dlu... slalu dtang sini ngan kawan2 lepak...hehehe


Malam nya plak kami g tengok wayang kat TGV Jusco Kepong..... tengok Transfomer 2 : Revenge of The Fallen... ni request dr Ayah and Ayah Edeen.. Aqeel kena tinggal kat umah ngan cik uya.. sedihnyer mama.. x leh bawak budak kecik itu.... huuuuuu:( xper tunggu Aqeel besar ckit mama bawak yer....:)
citer ni tersangat la BEST... sampai x toleh kiri kanan.. nak g toilet pon tahan jer... x nak lepas satu babak n sudut pon...

Friday, June 26, 2009

Tag Dari Ain = Tag Pertama Saya:)

Posted by gEE at 3:28 PM 0 comments
1. Bekas kekasih saya adalah :
Xtau kat ner.. ilang... Lost contact:) hehehe bahaya nyer soklan...

2. Saya sedang mendengar :
Bunyi aircond...

3. Mungkin saya patut:
Balik umah..sbb emak sy br dtng dr kg....

4. Saya suka :
Kacau budak kecik...sbb dia nakal....

5.Sahabat-sahabat baik saya :
Bila nak jumper.. rindu bangat ni....

6.Saya tak paham :
1+1=2 bukan 3,4,5 .....

7.Saya kehilangan :
Idea skang!

8.Ramai yang berkata :
Saya kurus.. mmg dr dulu ku kurus...keping:)

9.Makna nama saya :
Jap nak google:P

10.Cinta itu adalah :
Rahsia...lalalalaal

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
Tengah ngadap laptop.... Syuk BUat keje erkkk....

12.Saya akan cuba :
Balik umah awal ari ni...heheheh

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Kekal Abadi...

14.Telefon bimbit saya :
Dah 5 tahun x tukar baru...Ayah.. bila nak beli tepon baru ni?...

15.Bila saya terjaga dari tidur :
Toleh kanan tengok Aqeel tdo ngan lena n cutenyerrr......

16.Saya paling meluat apabila :
Org yg ngada2.....

17.Pesta/Parti adalah :
Bising....

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
Kucing.....

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
masa baby kot...

20.Hari ini :
Nak jumpa Ayah..dah lama x jumper....

21.Malam ini saya akan :
Masak utk Ayah..... masak ape ek???

22.Esok pula saya akan :
Jalan2 n tengok wayang transfomer ngan Ayah:P

23.Saya betul-betul inginkan :
Ayah tinggal bersama kami...huuuu..Ayahhh

24.Ketika saye lihat wajah saye di hadapan cermin pagi ini :
Mata ku lebamm... x cukup tdo....

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
Pusat membeli belah la......bestnyer......

26.Makanan Barat atau Jepun :
Barat .....

27.Bilik yang terang atau gelap:
Terang...Sbb Aqeel x suka tdo dlm gelap...

28.Makanan segera adalah :
Makanan yg x Berkhasiat sngat...tp ku mkn jgak...

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?:
Jom Pump Susu:P

30.Siapa yang anda nak Tag?:
Sesape yg lom ade tag ni lg.. sila lah meng'tag'kan diri anda...huhuhuhu

Wednesday, June 24, 2009

Budak Kecik

Posted by gEE at 2:49 AM 0 comments

Introduce......... My Budak Kecik....... Budak Kecik ni baru Nak masuk 8 bulan...Budak kecik ini Manja teramat la sangat....Suka "kemas barang" especially kat dapur ...penat-penat cik Uya Kemas, dia sepah2kan.. Rajin sungguh:) lagi satu ...suka me"rem-it" & naik "kete" dia laju-laju pastu langgar org sesuka ati...tak terlayan semua org dibuat nye...


Tuesday, June 23, 2009

Welcome To My Blog

Posted by gEE at 2:03 PM 0 comments
Arini dengan rasminyer saya berjaya create blog sendri ...
dah lama mengidam nak buat blog...
tp x buat- buat gak..
nak kata Bz xde la BZ sangat...
termenung jer lebih..huhuhuh....
asyik dok baca blog org jer...
hehehe thanks to ain coz helping me...
klo x kerana dia xtau la jadik ke tak blog ni...
banyak lagi yang nak kena tambah...
will upgrade sooon:)
 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez