Monday, June 29, 2009

@ The Mines

Posted by gEE at 4:25 AM
Minggu ni Ayah datang KL...Bestnyerrrr banyak Plan yg nak di buat...yg pertama skali..plan nak bawak Aqeel Jalan2...alang2 nak amik kak ya n Ayah nak cari reket Tennis untuk student dier kat Bangi .. so g The Mines je lah... Lg pon dah lama x g sini.. Last pegi time blaja dulu.. dah banyak yg berubah...kedai pon dah banyak n teratur...ermmm rindunyer masa zaman blajar dlu... slalu dtang sini ngan kawan2 lepak...hehehe


Malam nya plak kami g tengok wayang kat TGV Jusco Kepong..... tengok Transfomer 2 : Revenge of The Fallen... ni request dr Ayah and Ayah Edeen.. Aqeel kena tinggal kat umah ngan cik uya.. sedihnyer mama.. x leh bawak budak kecik itu.... huuuuuu:( xper tunggu Aqeel besar ckit mama bawak yer....:)
citer ni tersangat la BEST... sampai x toleh kiri kanan.. nak g toilet pon tahan jer... x nak lepas satu babak n sudut pon...

1 comments:

aRe' iN on July 10, 2009 at 4:00 PM said...

beshnyer leh jalan2 ngn hubby...

Post a Comment

 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez