Wednesday, April 21, 2010

Popover Sundress

Posted by gEE at 1:42 AM 1 comments

Popover Sundress ni untuk isya.. my anak buah..
harap isya suka...
tp ade org tu perasan.. ingat baju untuk dia..
sape lg klo bukan Aqeel..
sumer baju yg saya jahit sume dia nak cuba..
klo x bagi tu siap guling2 lg...
eeerrrmmmm.. macam gaya ada...
mama main agak2 jer ukuran badan isya...
harap muat la kan...

pattern baju ni dari oliverands
nak jahit dress ni pun mudah n simple...

Wednesday, April 14, 2010

Baju Tidur AqeeL

Posted by gEE at 12:50 AM 2 comments



Ni baju n sluar tidur aqeel yg kedua saya berjaya jahit..
seminggu gak amik masa nak ciapkan baju ni..
hehehe.. baju yg pertama dulu lg lama sampai
nak masuk 2 minggu..baru siap.
maklumla .. sayakan budak baru belajar...
rasa seronok n puas bila tengok si kecik tu pakai baju ni..
kena jahit banyak helai lg baju tidor dia..
sbb baju tidor yg lain sumernyer dah kecik...
ayah cakap.. lepas ni x yah la beli baju tido baru lg..
mama dah pandai jahit baju tido aqeel dah..
 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez