Wednesday, April 14, 2010

Baju Tidur AqeeL

Posted by gEE at 12:50 AM



Ni baju n sluar tidur aqeel yg kedua saya berjaya jahit..
seminggu gak amik masa nak ciapkan baju ni..
hehehe.. baju yg pertama dulu lg lama sampai
nak masuk 2 minggu..baru siap.
maklumla .. sayakan budak baru belajar...
rasa seronok n puas bila tengok si kecik tu pakai baju ni..
kena jahit banyak helai lg baju tidor dia..
sbb baju tidor yg lain sumernyer dah kecik...
ayah cakap.. lepas ni x yah la beli baju tido baru lg..
mama dah pandai jahit baju tido aqeel dah..

2 comments:

Mama Najiha on May 14, 2010 at 12:36 PM said...

Cantik design baju tido ni..

minat gak nak jahit utk anak.. sblm jahit dress utk my little girl je.. tp my little boy pun sll jd model nak try baju si kakak..

huhu.. akak ada pola utk baju tido ni tak? tak reti la nak ambil ukuran.. kalau sudi dikongsikan terima kasih byk2!!

email saya : nor_aima82@yahoo.com

boleh layari fb saya juga :
http://www.facebook.com/tengku.aima

aRe' iN on June 18, 2010 at 3:53 PM said...

bestnye dh pandai.. hihi nak jugak:P leher die tu mu buat jgk ke?? tahniah99!!!!!

Post a Comment

 

camarqaseh Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez